Laatste prijs update was: 21 mei 2024 16:56
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.

Apple iPhone 15 128GB Zwart

Uw recensie toevoegen
Controleer alle prijzen

De zwarte Apple iPhone 15 met 128GB opslag is het basismodel binnen de iPhone 15-reeks en is uitgerust met een 6.1-inch display. Aan de achterzijde tref je een dubbele camera-opstelling, ideaal voor het maken van prachtige foto’s. De toegevoegde zoomfunctie stelt je in staat om twee keer dichterbij te komen zonder veel in te leveren op beeldkwaliteit.

EAN: 0195949036064
Apple iPhone 15 128GB Zwart
Apple iPhone 15 128GB Zwart

Oorspronkelijke prijs was: € 969,00.Huidige prijs is: € 799,00.

Beschrijving

Beeldschermkwaliteit

De iPhone 15 is voorzien van een OLED-display, wat garant staat voor levendige kleuren en diepe zwartwaarden. Dit resulteert in een indrukwekkend contrast dat zorgt voor een aangename kijkervaring. Het scherm zelf biedt een hoge resolutie, waardoor beelden zeer scherp en levensecht worden weergegeven.

Fotografie

De geavanceerde hoofdcamera van dit toestel biedt uitstekende beeldverwerking, waardoor foto’s nog gedetailleerder en mooier uit de verf komen. Deze camera presteert bijzonder goed bij lage lichtomstandigheden. Dankzij de hoogwaardige beeldverwerking worden kleuren levendiger en blijft een groot deel van de beeldinformatie bewaard, waardoor texturen gedetailleerd worden weergegeven.

Snelheid en prestaties

Met een uitzonderlijk snelle processor levert de iPhone 15 topprestaties zonder vertraging of haperingen. Deze processor is uiterst geschikt voor het uitvoeren van veeleisende taken en is bovendien energie-efficiënt, zodat je meer uit elke batterijcyclus haalt. Vergeleken met zijn voorganger, is deze chip geoptimaliseerd om het toestel nog vlotter te laten werken.

MagSafe en Oplaadopties

Je kunt de iPhone 15 opladen via een traditionele kabel of draadloos met behulp van een QI-oplader. Daarnaast biedt het toestel MagSafe-ondersteuning, een magnetisch oplaadsysteem dat naadloos aansluit op je telefoon. Maar MagSafe gaat verder dan alleen opladen; je kunt er allerlei handige accessoires mee bevestigen. Of je nu een houder voor pasjes wilt bevestigen, de telefoon op een statief wilt plaatsen, of hem handig in de auto wilt monteren met een specifieke MagSafe-houder—de mogelijkheden zijn eindeloos.

Apple iPhone 15 128GB Zwart Prijzen

€799,00 €969,00
21 mei 2024 16:56
× Product prijzen en beschikbaarheid kloppen met betrekking tot de datum/tijd aangegeven en zijn onderhevig aan verandering. De prijs en beschikbaarheid informatie weergegeven op Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) op het moment van aankoop is geldend voor de aankoop van dit product.
1 nieuw van €799,00

Prijsgeschiedenis

-
Top 5 Beste kopen
Logo