Walkie Talkie
Bijgewerkt: Maart 2023

Walkie Talkie

Walkie Talkie

Walkie Talkies zijn nog steeds handig. Je kunt ze gebruiken om op afstand te communiceren. Dit kun je natuurlijk met je telefoon ook, maar met een Walkie Talkie kan het nog sneller. Deze kun je bijvoorbeeld makkelijk gebruiken tijdens de vakantie, tijdens sporten of airsoften of tijdens je werk als beveiliger. Ze kunnen tegen een stootje en daarom makkelijker te gebruiken in situaties waarbij je soms kan vallen of als je er een aan een kind wilt geven. Tegenwoordig zijn Walkie Talkies er in allerlei soorten uitgaven en ontwerpen, van verschillende kleuren tot verschillende groottes. 

 

Stroomvoorziening van de Walkie Talkie

Er is bijvoorbeeld ook de keuze tussen welke stroomvoorziening je bij de Walkie Talkie wilt hebben. Wil je bijvoorbeeld graag een oplaadbare accu of juist een Talkie waar je batterijen in kan doen. Een Walkie Talkie met netsnoer bestaat niet, aangezien dat niet fijn is om mee te nemen naar werk of sporten. Daarom zijn oplaadbare accu’s of talkies op batterijen ook zo handig. Deze laad je makkelijk op of je stopt er nieuwe batterijen in en de Walkie Talkie kan weer een tijdje mee. Op het schermpje van de Talkie kun je zien hoe ver de batterij leeg of vol is. 

 

Aantal kanalen

Een Walkie Talkie is handig om met andere te praten, bijvoorbeeld tijdens airsoften of als je op een motor zit. Het is dan natuurlijk ook handig om meerdere kanalen te hebben, zodat je ook kan praten met meerdere mensen en meerdere groepen. Hierdoor hebben Talkies meerdere kanalen die je makkelijk in kan delen. Kies voor een Talkie met 8 kanalen voor een kleinere groep en voor eentje met 16 kanalen voor een grotere groep. Hoe meer frequentiekanalen je hebt, hoe minder snel je gestoord zult worden door andere frequenties en je makkelijk kan praten met je groep. 

 

Bestendigheid van de Walkie Talkie

Waar je wilt dat je Talkie bestendig voor is, hangt vaak af van waar je de Talkie voor gaat gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld voor beveiligerswerk fijn als je Walkie Talkie schokbestendig is. Als het apparaat dan valt of ergens in terecht komt, kan het tegen de schokken. Voor tijdens sporten of motorrijden is een waterbestendige Talkie ook handig. Zo werkt het ook als het bijvoorbeeld veel aan het regenen is. Andere bestendigheden die handig zijn is bijvoorbeeld bestendigheid voor stof en bestendigheid voor ruis. Met een ruisbestendigheid wordt de ruis onderdrukt. Dit is bijvoorbeeld handig tijdens het motorrijden. 

 

Waar te koop

Walkie Talkies worden weer steeds populairder en worden veel gebruikt tijdens buitensporten, motorrijden of beveiligingswerk. Goede Walkie Talkies kun je kopen in winkels en ook in webshops. Wil je ze graag zien en vasthouden? Dan kun je het beste naar een winkel gaan. Wil je graag reviews lezen en ze thuis laten bezorgen. Bestel ze dan online. Walkie Talkies vind je in vrijwel elke technologiewinkel zoals Mediamarkt of Coolblue. 

Beste Walkie Talkie aanbiedingen van Maart 2023