Lego Kerst 2022
Bijgewerkt: Juni 2023

Lego Kerst 2022

Lego Kerst 2022

LEGO brengt ieder jaar weer seizoen gerelateerde producten uit, zo ook een nieuwe LEGO Kerst 2022 collectie. Deze collectie bestaat uit verschillende LEGO onderdelen, waaronder figuren, bouwstenen, diertjes en nog veel meer, allemaal in het thema van kerst. Het zijn complete sets waar uren mee gespeeld kan worden. De sets kunnen daarnaast ook goed gecombineerd worden, waardoor je van de verschillende sets ook een grote set kunt maken. 

 

Voorgaande LEGO Kerst collecties 2022

Voorgaande jaren waren er enkele sets die enorm populair waren. Denk hierbij aan de LEGO Creator Expert Bezoek van de Kerstman set. In deze mooi vormgegeven set vind je de Kerstman in eigen persoon. Het is een erg leuke set waarbij je met de Kerstman kunt spelen en waarmee je kerst een magisch tintje kunt geven. Naast de Kerstman vind je in deze set ook een gedetailleerd kersthuis en ontzettend veel verschillende accessoires, allemaal in het thema van kerst. 

 

Een andere bekende set waar ook in 2022 nog veel mee gespeeld gaat worden is de LEGO Creator Expert Peperkoekhuisje set. In deze set vind je een gezellig peperkoekhuisje die je zelf in elkaar kunt zetten. In het huisje zijn veel magische details verwerkt, zoals gekleurde snoepjes, zuurstok pilaren en een hoge schoorsteen. De set bestaat uit veel verschillende onderdelen, waardoor je ook met deze set weer uren zoet zal zijn. 

 

Nog een bekende LEGO set is de LEGO Arrenslee, welke in 2021 is uitgekomen. Deze set gaat erg goed samen met de eerste set, aangezien het om de arrenslee van de Kerstman gaat. Een arrenslee is natuurlijk niet compleet zonder cadeautjes, waardoor je veel objecten zoals een gitaar, teddybeer en ski’s tegenkomt.

 

Een leuk geschenk

Een LEGO 2022 Kerst set is een erg leuk cadeau voor jonge en oude bouwers. De sets bestaan, afhankelijk van de grootte, uit veel verschillende bouwstenen en onderdelen die je zelf in elkaar kunt zetten. Zeker wanneer je meerdere sets met elkaar combineert om er één grote set van te maken zijn de LEGO Kerst 2022 sets erg leuk om aan te schaffen. 

 

Waar zijn de Lego kerst 2022 collecties te koop

De LEGO Kerst 2022 sets zijn zowel in de winkel als online te koop. Je kunt naar een speciale LEGO winkel gaat, waar je alleen maar LEGO onderdelen kunt kopen, of je gaat naar een van de vele speelgoedwinkels waar ook LEGO verkocht wordt. Online kun je terecht bij websites zoals Bol.com en Amazon.nl om de sets online aan te schaffen. 

Beste Lego Kerst 2022 aanbiedingen van Juni 2023