Panini WK 2022 Stickers
Bijgewerkt: Maart 2023

Panini WK 2022 Stickers

Panini WK 2022 Stickers

Sinds 1961 is Panini de industriestandaard voor sticker albums, waaronder voor Panini WK 2022 stickers. Natuurlijk is het vierjaarlijkse verzamelalbum van de FIFA World Cup nog steeds de bestseller van het bedrijf. De FIFA en Panini sloten in 1970 een winstgevende overeenkomst af. De foto's van het WK in Mexico waren meteen een sensatie. De foto's moesten toen nog geplakt worden. De zelfklevende stickers volgden niet snel daarna.

 

Panini WK 2022 stickers leuk voor jong en oud

Veel kinderen en ook volwassenen proberen elke vier jaar geduldig hun WK plakboek af te maken. Je moet natuurlijk wel iets over hebben om jouw album helemaal te vullen. De Panini WK 2022 stickers komen in bundels van vijf stickers per pakje. Dubbele sticker worden geruild. Ruilen kan voor bepaalde verzamelaars erg plezierig zijn. Sommige stickers lijken moeilijker te vinden dan andere, waardoor het erg leuk is om op zoektocht te gaan. Panini bestrijdt wel het idee dat sommige stickers zeldzamer zijn dan andere stickers.

 

Een serieuze business Panini Stickers WK 2022

De business van voetbalstickers is zeer serieus. Een volledig album uit 1970 gesigneerd door Pelé werd in 2017 verkocht op een veiling voor een verbazingwekkende 12.000 euro. Tijdens het vorige WK werden door Panini tot 8 miljoen stickerzakjes per dag geproduceerd. Daarom zijn traditionele sticker albums vandaag de dag nog steeds ongelooflijk populair, ondanks het digitale tijdperk.

 

Wanneer zijn de Panini WK stickers 2022 te koop? 

Op 21 november 2022 zal het Midden-Oosten voor het eerst in de winter gastheer zijn van een WK. Je zult je dan ook ongetwijfeld moeten wachten tot het voorjaar van 2022 voor het FIFA World Cup Qatar 2022 album. Panini zal pas weten welke 32 landen aan het 22e WK zullen deelnemen als een aanzienlijk aantal kwalificatiewedstrijden is afgewerkt. De FIFA heeft 1 april 2022 vastgesteld als datum voor de loting van de poules. Het Road to FIFA World Cup Qatar 2022 album van Panini helpt het wachten wel te verkorten. Voetbalkaarten van landen die ongetwijfeld het Arabische emiraat zullen bezoeken kunnen erop bevestigd worden, samen met een lijst van potentiële verliezers. Op 4 november 2022 bracht het grote stickerbedrijf uit Italië dit plakboek uit.

 

Panini WK stickers 2022 zijn online en offline te koop

Panini stickers kopen op de traditionele offline manier? Dan kun je terecht bij de kassa van je buurtsuper of tankstation en ook bij kiosken. Er zijn daarnaast veel winkelmogelijkheden online, waaronder de officiële Nederlandse Panini website en verschillende bekende online retailers. De kaarten zijn dus op veel plaatsen verkrijgbaar.

Beste Panini WK 2022 Stickers aanbiedingen van Maart 2023