The Bastard Kamado
Bijgewerkt: Januari 2022

The Bastard Kamado

The Bastard Kamado

The Bastard Kamado: voor wie barbecueën echt serieus neemt
The bastard Kamado. Als je het hardop uitspreekt, klinkt het zwaar en indrukwekkend. Bastard alleen al… Wie of wat zou dat in zijn merknaam verwerken? Iemand die ontzettend stoer is. Jawel, het Kamado merk is gericht op wat je met recht een echt mannenproduct kan noemen. De barbecue. En een barbecue die van aanpakken weet, ook. Net als de meeste mannen die zich over de barbecue ontfermen. We hebben het hier namelijk niet over kleine, simpele en eenvoudige grilplaten. De producten van dit merk zijn indrukwekkend genoeg om te kunnen sieren in de tuin van professionele koks of een tuin waar je U tegen zegt. 

The Bastard Kamado: veel meer dan alleen een barbecue
Wie voor het eerst zijn oog laat vallen op een The Bastard Kamado weet meteen dat dit product van een merk afkomstig is dat je echt niet afscheept met een barbecue en het daarbij laat. Je kan werkelijk alles kopen wat nodig is om jouw barbecue optimaal te gebruiken en hem de meest indrukwekkende van de straat te maken. Zo zijn er standaarden, deksels, roteerrekken, thermometers en zelfs aparte kruiwagens verkrijgbaar om dit indrukwekkende grilapparaat te kunnen vervoeren. Ook voor de toebehoren voor het bereiden van de ingrediënten voor een barbecue kan je hoogwaardige producten van eigen merk kopen, zoals een snijplank en speciaal verpakkingspapier voor vlees. 

The Bastard Kamado: pas op voor namaak
The Bastard Kamado heeft de laatste jaren een enorme groei gekend. De Kamado barbecues zijn zo ontzettend populair dat de concurrenten dat gemekt hebben. De prijs van deze barbecue liegt er niet om, dat is zeker: het goedkoopste exemplaar kost je rond de vierhonderd euro terwijl de duurste exemplaren voor drieduizend euro van de hand gaan. Dat is een aardig zakcentje en dus klinkt het erg aantrekkelijk als je op een bouwmarkt een Kamado kan kopen voor slechts een fractie van dat bedrag. Maar pas op: dit is meestal namaak uit de categorie ‘goedkoop is duurkoop’. De kwaliteit van deze barbecues is lang niet zo goed en bovendien kun je niet altijd de nodige accessoires kopen of reparaties laten uitvoeren, mocht er iets misgaan. 

The Bastard Kamado: wat zijn de karakteristieken?
The Bastard Kamado is slechts een van de Kamado modellen? Waarin verschilt deze van de andere Kamado modellen? Hij wordt compleet geleverd en er is een groot aantal accessoires voor te verkrijgen. De garantie op de buitenkant van de barbecue zelf bedraagt twintig jaar. Je krijgt twee jaar garantie op de metalen toebehoren en de binnenkant van het model. The Bastard zelf heeft zwart als zijn kenmerkende kleur. 

Beste The Bastard Kamado aanbiedingen van Januari 2022