Serveerwagen
Bijgewerkt: Maart 2023

Serveerwagen

Serveerwagen

Wil je mensen versteld doen staan als je ze drankjes brengt? Dan is een serveerwagen een absolute must. Een serveerwagen lijkt veel op een keukentrolley in die zin dat hij voor verschillende doeleinden en functies kan worden gebruikt. Een serveerwagen is bijvoorbeeld erg trendy en zorgt ervoor dat je al je drankjes op een stijlvolle manier kunt bereiden en je drankflessen leuk neer kunt zetten. Wil je snel dingen van de keuken naar de woonkamer vervoeren, of wil je meer ruimte in je keuken creëren? Dan is een serveerwagen ook zeker een goede optie. 

 

Wat is een serveerwagen precies?

Een keukenwagen of serveerwagen is eigenlijk een klein kastje dat op wielen staat. De meeste serveerwagens zijn gemaakt van staal en hebben vaak twee of drie hardhouten of glazen planken die verschillende niveaus vormen. Deze serveerwagens hebben hierdoor een robuust en betrouwbaar industrieel ontwerp. Je kunt gerechten en glazen eenvoudig op een serveerwagen zetten, maar ook je fruitmand krijgt een goede plaats op de wagen. Serveerwagens zijn daarnaast altijd voorzien van wielen en meestal ook van remmen. Op deze manier kun je de kar neerzetten zonder je zorgen te maken dat hij opeens wegrijdt.

 

Een serveerwagen is veelzijdig te gebruiken

Een serveerwagen staat prachtig in de woonkamer als decoratie, maar kan op nog veel meer plekken in huis gebruikt worden. Als je de serveerwagen bijvoorbeeld naar de keuken verplaatst, heb je meteen een handige plek om al je handdoeken en theedoeken op te stapelen. Je zou het dienblad ook mee kunnen nemen als je een ander soort karretje hebt. Zo kun je je drankjes eenvoudig naar de woonkamer rijden, waar je dan met behulp van het dienblad de spullen op tafel kunt zetten.

 

Verschillende maten serveerwagens

Voor de grootte van de serveerwagen zijn er verschillende mogelijkheden. Heb je een grotere serveerwagen nodig die een meer industriële uitstraling heeft? Dan kun je het beste voor een grote serveerwagen van staal kiezen die is voorzien van goede wielen. De structuur van de serveerwagen zorgt er dan voor dat hij zowel stabiel als eenvoudig te manoeuvreren is.

 

Een serveerwagen vs. keukentrolley

Je vraagt je misschien af wat nu eigenlijk het verschil is tussen een serveerwagen en een keukentrolley. In feite kun je beide opties voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo is een serveerwagen meer bedoeld om dranken en eten op een leuke manier te serveren en te vervoeren. Een keukentrolley is wat praktischer en wordt vaker alleen in de keuken gebruikt.

Beste Serveerwagen aanbiedingen van Maart 2023