Pizzarette
Bijgewerkt: Oktober 2022

Pizzarette

Pizzarette

Pizzarette oventje

Een Pizzarette is een kleine maar bijzondere oven van het merk Emerio. Je maakt met deze elektrische oven de heerlijkste zelfgemaakte pizza’s gewoon in je eigen keuken. Het ziet er eigenlijk uit als een klassieke steenoven waar pizza’s in gemaakt worden, maar dan in het klein. De koepel van het oventje is van terracotta en de plaat is van teflon. Je krijgt uitsteekringen om je pizzaatjes op het juiste formaat voor jouw Pizzarette te kunnen maken en je kunt ze zelf beleggen met wat jij maar wil. Omdat iedereen een eigen ingang heeft in de koepel in dat formaat, kan iedereen zelf bepalen wat er op zijn of haar pizza komt. Wil jij eens iets anders dan een gourmetstel met Kerst of Oud en Nieuw, ga dan voor een klein pizza oventje.

Pizzarette voor 6 personen

De grootste variatie vind je in een Pizzarette voor 6 personen. Twee daarvan dragen de naam Pre-bake. De Pre-bake Stone Pizzarette is de duurste optie voor zes personen. In vergelijking met de andere 6-persoons Pre-bake Pizzarette is deze zo’n dertig euro duurder. Het verschil zit hem in het materiaal van de bakplaat, dat bij de Stone variant van steen is. Het minst betaal je voor de Pizzarette met koele wand. De buitenwand blijft bij deze variant koel, terwijl binnen de koepel de warmte wordt vastgehouden. 

Keep warm of Grill

Voor een meerprijs van slechts vijf euro heb je een Pizzarette Keep warm. Bij deze variant kan de bovenkant als grillplaat gebruikt worden of om dingen warm te houden. Tot slot heb je voor 6 personen de Pizzarette Grill, waarbij je op de bovenkant van de pizzaoven kunt grillen. Zo maak je nog meer eten met je Pizzarette. Deze variant is na de Pre-bake Stone het duurst van de 6-persoons opties. 

Meer of minder personen

Als je met net iets meer of net iets minder mensen gebruik wil maken van een Pizzarette, dan zijn er ook een aantal opties voor 4 of 8 personen. De prijzen voor de varianten van 4 personen liggen lager dan die voor 6 personen. De 8-persoons variant wordt verkocht voor dezelfde prijs als de 6-persoons Pizzarette Grill. Het gaat dan om een 8-persoons Pizzarette Pre-bake. Een Pizzarette voor 4 personen is te vinden in de varianten Pre-bake, Keep warm en Koele wand. De prijzen voor ieder van deze 4-persoons opties zijn identiek. 

Grote pizza of met z’n tweeën

De laatste uitersten zijn de Pizzarette XL en de 2-persoons Pizzarette. De 2-persoons optie is een Pre-bake en de goedkoopste Pizzarette die je kunt vinden. Met de Pizzarette XL kun je een volledige pizza bakken tot een diameter van 22,5 centimeter. Waar de andere Pizzarettes een opening hebben voor het aantal personen waarvoor deze geschikt is, heeft de Pizzarette XL een grote opening aan één kant. 

Beste Pizzarette aanbiedingen van Oktober 2022