Navigatie overslaan
Je voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/nl/nl_nl/prospect-capture-x-cat-v2

dyson purifier cool formaldehyde logo
Dyson Purifier Cool Formaldehyde Luchtreinigingsventilator
Op voorraad
€699,00
Dyson Purifier Cool Formaldehyde Luchtreinigingsventilator

Dyson Purifier Cool Formaldehyde™ (Wit/Goud)

Verkoelt je in de zomer. Reinigt de lucht het hele jaar door.

Vangt stof, allergenen en virussen op⁸, waaronder het COVID-19-virus⁹.

Het HEPA filter verwijdert 99,95% van verontreinigde stoffen zo klein als 0,1 micron².

Vernietigt zelfs formaldehyde¹.

Bedien met de MyDyson™ app, afstandbediening, Alexa en Siri.⁷

Dyson Purifier Cool Formaldehyde™

Algehele beoordeling

75% zou het aanbevelen aan een vriend(in)

Alles zoals beloofd!

Giusy1992

Ik heb dit artikel 15 dagen geleden gekocht. Gedreven door een sterke allergische situatie van mijn 4-jarige dochter, merkten we na een week de eerste voordelen en vandaag kan ik zeggen dat de situatie aanzienlijk is verbeterd, als we het hadden geweten, hadden we het eerder gekocht. (Vertaald vanuit het Italiaans met Google)

Wat zit er in de doos

Kenmerken

  • Luchtstroom bij max. instelling

    290 l/s

  • 204 mm

  • Aantal snelheidsinstellingen

    10

  • HEPA-filter

    Fiberglas HEPA 13

  • Geluidsniveau

    61,5 dB

  • Gewicht

    4,65 kg

  • Snoerlengte

    1,8 m

Dyson purifier cool formaldehyde
  • Hoogte

    1.050 mm

  • Lengte

    220 mm

  • Breedte

    204 cm

Veelgestelde vragen

Wat is er nieuw aan het assortiment Dyson Luchtreinigingsventilators en hoe verschilt het van andere luchtreinigers?

Dyson-ingenieurs zijn perfectionisten. We leiden onze niet aflatende ontevredenheid in banen door onze nieuwste luchtreinigingsventilators opnieuw te ontwerpen zodat ze de enige luchtreinigers zijn die volledig volgens de HEPA H13-norm zijn afgedicht. Ze vangen 99,95% van het ultrafijnstof en voorkomen dat verontreinigende stoffen teruglekken naar de lucht die je inademt.

Wat is er anders aan het assortiment Dyson Formaldehyde Luchtreinigingsventilators?

De Dyson Cool Formaldehyde Luchtreinigingsventilator heeft alle kwaliteiten van onze geavanceerde luchtreinigingsproducten, maar gaat nog een stap verder om formaldehyde te detecteren en vernietigen. Een extra halfgeleider-sensor detecteert nauwkeurig formaldehyde, terwijl ons katalytisch filter het afbreekt in twee veiligere moleculen – koolstofdioxide en water.

Wat is formaldehyde en wat zijn veelvoorkomende bronnen ervan?

Formaldehyde is een verontreinigend gas, gevormd uit koolstof, waterstof en zuurstof, dat veel in woningen voorkomt. Veelvoorkomende bronnen van formaldehyde in je woning kunnen zijn: verf en vernis, luchtverfrissers, matrassen, meubels, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, tapijten, spaanplaat en triplex, elektronica, wasverzachterdoekjes, nagellakverwijderaar, mottenballen, speelgoed, open haarden en houtkachels.

Hoe vaak moet ik mijn filter vervangen?

We raden aan het HEPA+Koolstoffilter om de 12 maanden te vervangen. Dit omdat filters na verloop van tijd verstopt kunnen raken met verontreinigende stoffen, en zelfs onaangename geuren terug de kamer in laten stromen. Het toestel waarschuwt je wanneer het tijd is om filters te vervangen. De meting van de filterlevensduur vind je op het lcd-scherm en in de Dyson Link app. Het katalytisch filter hoeft nooit vervangen te worden.

Hoe worden Dyson-luchtreinigers getest op het opvangen van het Covid-19 virus?

Bij Dyson zijn we van mening dat alleen door te testen met het levende virus zelf in combinatie met een test in realistische kamergrootte, je zeker kunt zijn van het vermogen van de luchtreiniger om specifieke virussen in de echte wereld op te vangen. Klik hier voor meer informatie over onze test.