Ixxi Wanddecoratie
Bijgewerkt: Januari 2022

Ixxi Wanddecoratie

Ixxi Wanddecoratie

Iedereen wil iets moois voor aan de muur hebben, maar niet iedereen heeft genoeg geld op de rekening staan om bij een veilinghuis een Van Gogh of een Rembrandt te kunnen kopen. Gelukkig hoeft dit niet, want wanddecoratie van IXXI kan ook net zo mooi zijn. Helemaal aangezien je zelf kunt bepalen wat er op te zien is. IXXI wanddecoratie is een vorm van wanddecoratie gemaakt uit losse kaarten. Hierdoor kan de wanddecoratie zelf opgebouwd worden en geeft het een unieke stijl aan de ruimte. Je kunt veel van deze ontwerpen zelfs zo aanpassen dat het echt past in de ruimte, zowel op het gebied van de ruimte als het interieur.

Het materiaal

IXXI wanddecoratie is gemaakt van kaarten, die je zelf aan elkaar vast kunt maken door ze vast te klikken. De kaarten zijn gemaakt van synthetisch mat materiaal en zijn 0,3 millimeter dik. Hierdoor is de IXXI wanddecoratie waterproof, uv-bestendig en gaat het niet snel kapot. Wel is het belangrijk dat je oplet dat je niet te hard drukt op de kaarten tijdens het schoonmaken, omdat dit schadelijk kan zijn voor de inkt waarmee de ontwerpen zijn gemaakt.

 

Het ophangen doe je met speciale koppelstukjes, die je vastmaakt aan de muur. Hierdoor heb je alleen lijm nodig voor de achterzijde van de koppelstukjes en niet voor de hele kaarten. De kaarten zijn makkelijk op te hangen en ook weer makkelijk te verwijderen als je een nieuwe wanddecoratie wilt plaatsen of bijvoorbeeld gaat verhuizen.

 

De ontwerpen

IXXI wanddecoratie heeft veel verschillende ontwerpen beschikbaar. Zo kun je pixelkunst hebben in de vorm van bekende schilderijen zoals Het Meisje met de Parel en kun je natuurlijke ontwerpen zoals een bos bloemen of dieren hebben. Ook ontwerpen met losse afbeeldingen per kaart, zoals kunstzinnige schaaltjes, die je daardoor in verschillende volgordes in elkaar kunt klikken. Daarnaast is het ook mogelijk om met een eigen ontwerp te komen. Hiervoor kun je een eigen foto doorsturen naar IXXI en deze maken een ontwerp ervan die gemaakt zijn op de kaarten.

 

Het formaat

Er zijn verschillende groottes en maten beschikbaar voor je IXXI wanddecoratie. De kaarten zelf zijn vierkant en beschikbaar in 10 bij 10 centimeter, 14 bij 14 centimeter of 20 bij 20 centimeter. Per ontwerp wordt slechts een van de formaten gekozen, om een goed aansluitend geheel van het ontwerp te kunnen maken.

 

De prijs

De prijs van je IXXI wanddecoratie hangt af van het formaat en het type product. Ook zijn er al een aantal vast formaat modules beschikbaar, waardoor je al rekening kunt houden met de prijs. Gemiddeld ligt de standaard prijs tussen de 60 en 100 euro en dit verschilt per ontwerp. Let op dat dit een prijs vanaf is, dus duurder kan worden als je kiest voor extra opties.

 

Waar te koop

Je kunt de IXXI wanddecoratie bestellen via de website van IXXI zelf. Dit is vooral aan te raden wanneer je bijvoorbeeld een eigen ontwerp wil kunnen hebben. Mocht je gewoon willen gaan voor een vast ontwerp, dan is de IXXI wanddecoratie ook te koop bij bekende grote winkels. De Bijenkorf bijvoorbeeld heeft een goed aanbod aan verschillende ontwerpen IXXI wanddecoratie.

Beste Ixxi wanddecoratie aanbiedingen van Januari 2022