Iittala servies
Bijgewerkt: Februari 2023

Iittala servies

Iittala servies

Servies is onmisbaar in ieder huishouden. Je gebruikt servies voor zowel alledaagse als feestelijke gelegenheden. Niet gek dus dat je wilt dat je servies er mooi uitziet en lang meegaat. Zo kun je kiezen voor servies met een modern klassiek design of juist voor servies met een iconisch design. Een bekend serviesmerk is het Finse merk Iittala. Bij Iittala heb je de keuze uit een groot assortiment aan servies, glazen, borden, schalen en zelfs bestek. Iittala servies staat bekend om zijn veelzijdigheid, functionaliteit, duurzaamheid en het tijdloze design. Ieder stuk Iittala servies is ontworpen om op zichzelf te staan. Daarnaast kun je er ook mooie en unieke combinaties mee creëren. 

 

Een grote verscheidenheid aan stijlen, vormen en kleuren

Iittala servies is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan stijlen, vormen en kleuren. Waar je ook voor kiest, Iittala servies geeft je de mogelijkheid om iedere gelegenheid te transformeren tot een chique gelegenheid. Bij Iittala staat het verrassen van mensen met een hoogwaardig design dat niet alleen erg mooi is om naar te kijken, maar daarnaast ook erg fijn is om te gebruiken hoog in het vaandel. Een Iittala servies staat dan ook voor functionaliteit en schoonheid. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Iittala servies met invloeden uit het moderne Scandinavische design. Als je van Scandinavisch design houdt kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Iittala schaal ‘Kastehelmi’. Het design van deze schaal is geïnspireerd door de natuur in Finland. Deze schaal is niet zomaar een normale schaal, maar ook een waar kunstwerkje om naar te kijken.

 

Er zijn niet veel merken die functionaliteit en lifestyle zo goed met elkaar kunnen verwerven als Iittala . Van tijdloos servies tot ambachtelijk geblazen glaswerk tot stijlvolle decoratie in huis. Je kunt je Iittala heel eenvoudig uitbreiden met een van de andere accessoires uit het assortiment van Iittala . Zo kun je jouw Scandinavische servies bijvoorbeeld aanvullen met mooie wijnglazen en bijzondere huisdecoratie. 

 

Servies van bekende designers en vakmensen

Houd jij wel van een beetje luxe in huis? Dan is het servies van Iittala waarschijnlijk perfect voor jou. De creaties van Iittala zijn voorbestemd om volledig in het dagelijkse leven op te gaan. Iittala intensief werkt samen met verschillende bekende designers en vakmensen. Het design wat hieruit voortvloeit is terug te zien in veel verschillende creaties. Hier is Iittala dan ook bekend om geworden. Het elegante porselein en het glaswerk dat meegaat met de tijd. Ieder product van Iittala is tijdloos en gaat nooit vervelen. Iittala servies is daarnaast vrijwel altijd vaatwasser- en magnetronbestendig. 

Beste Iittala servies aanbiedingen van Februari 2023