Fifa 21
Bijgewerkt: Maart 2023

Fifa 21

Fifa 21

Fifa 21 eindelijk uit!

Voor vele mensen is dit één van de hoogte punten van het jaar. Het nieuwe deel van Fifa komt weer uit. Het is altijd spannend wat er verandert in het nieuwe spel, maar het leukste is natuurlijk dat jij eindelijk met de zomeraanwinsten van jouw favoriete club kan spelen. Als PSV fan kan je dus nu spelen met Mario Götze en als fan van Ajax met Anthony. Fifa gaat al zo ontzettend veel jaren mee en het wordt elk jaar steeds realistischer. Momenteel lijkt het net alsof je naar een echte voetbal wedstrijd aan het kijken bent. Het is nu zelfs zo dat ze bij echte voetbalwedstrijden, waar geen publiek aanwezig mag zijn, de Fifa publieksgeluiden gebruiken om sfeer te creëren. Dit laat wel zien hoe echt Fifa aanvoelt. Jij hebt natuurlijk al maanden zitten wachten op de nieuwste editie en daarom vind jij hieronder alle informatie die jij nodig hebt. We zullen je warm maken met de nieuwste features en je precies vertellen voor welke consoles de nieuwe versie wanneer uitkomt. Kortom, hierna ben je helemaal voorbereid op de nieuwste editie van Fifa: Fifa 21. 

Wat zijn de nieuwste features van Fifa 21

Allereerst is het spel zoals altijd weer een stukje mooier en realistischer. Het lijkt steeds meer op een echte wedstrijd. Dit heeft niet alleen te maken met de verbeterde graphics, maar ook met een aantal situaties, die in het echt niet voor zouden kunnen komen. Zo vallen er niet opeens drie mannetjes om omdat ze opeens tegen elkaar aan liepen. Ook zijn er een heel aantal super gave oude spelers als icoon toegevoegd. Zo kan je met Ultimate team nu spelen met de Duitsers Bastian Schweinsteiger en Philipp Lahm, de Spanjaarden Fernando Torres en Xavi, maar ook Petr Čech, Ashley Cole, Samuel Eto'o,, Ferenc Puskás en Nemanja Vidić. Ook in de careermode is er het nodige verbeterd. Je kan nu wedstrijden simuleren, maar dan op elk moment in of weer uit stappen. Ook is het trainen van spelers veel beter geworden en kan je ze specifiek voor een bepaalde positie trainen. Tot slot zijn factoren als fitheid veel belangrijker en is het systeem rondom de jeugd academie een stuk geavanceerder. Kortom, het hele spel is weer een stuk complexer, realistischer en daardoor vooral leuker. Bij vorige Fifa versies maakte je de verschillen vooral tijdens het spelen zelf, dus we zijn erg benieuwd. 

Waar op kan ik het spelen en wanneer?

Op 9 oktober 2020 wordt het spel beschikbaar over de gehele wereld. Je kan dus meteen het hele weekend lang dit nieuwe spel spelen. Het voordeel is ook dat het bijna op elke console meteen beschikbaar is. Het spel is beschikbaar vanaf de negende voor Microsoft Windows, voor de PlayStation 4, de Xbox One en de Nintendo Switch. Helaas is het spel dus nog niet beschikbaar voor de PlayStation 5, de Xbox Series X/S en Google Stadia. Voor de fans met één van deze nieuwe consoles is het dus nog afwachten. Overigens is het elk jaar ook weer spannend wie er op de voorkant als ambassadeur van het spel staat. De grote ster dit jaar is de Fransman Kylian Mbappé. Deze speler van PSG zal je dus veel zien langskomen als jij dit spel de komende tijd zal gaan spelen. Vanaf morgen kan je dus lekker naar de winkel om het spel te kopen. Of je bestelt het spel natuurlijk lekker online en dan zie je hem vanzelf thuis verschijnen. Heel veel speel plezier met deze nieuwe Fifa 21!

Beste Fifa 21 aanbiedingen van Maart 2023