Ajax Shirt 2021 2022
Bijgewerkt: Mei 2022

Ajax Shirt 2021 2022

Ajax Shirt 2021 2022

De hoofdstad van ons land is Amsterdam en een stad zonder voetbalclub zou geen stad zijn. De voetbalclub van Amsterdam is Ajax. En bij een nieuw voetbalseizoen hoort weer een nieuw shirt. Het is als echte fan, of als niet zo fanatieke fan eigenlijk ook, wel zo prettig om je Ajax shirt up to date te houden. Dat doe je door nu ook weer het Ajax shirt 21-22 aan te schaffen. Zo ben je weer helemaal bij de tijd met je sportoutfit of voetbaloutfit. En het is natuurlijk wel zo leuk als jij en je vrienden allemaal in het tenue van hetzelfde jaar rondlopen. 

 

Thuisshirt Ajax 2021-2022

Het thuisshirt van Ajax in dit seizoen is natuurlijk klassiek rood met wit. Het nieuwe thuisshirt van Ajax voor het seizoen 2021 2022 heeft als grote verandering dat het oude Ajax logo erop staat. Dit oude logo is al meer dan 30 jaar niet verschenen op het shirt. Een ander saillant detail is dat de drie sterren boven het oude Ajax logo nu op de achterkant van het shirt staan. Nog een opmerkelijk feitje is dat tijdens Eredivisie wedstrijden er geen namen van spelers achterop het Ajax shirt zullen staan. Hiermee maakt Ajax een grote geste naar het verleden, zoals de grote succesjaren in de jaren 70. De verwachting is dat het Ajax shirt 2021/2022 met oude logo alle verkooprecords zal verbreken. Het midden van het shirt is rood en de mouwen grotendeels wit. De zijkanten van het shirt zijn ook wit. Op de band van de mouwen zit ook een rode streep over het midden. Deze is horizontaal als je het Ajax shirt 2021-2022 aanhebt. Aan de zijkanten van het thuisshirt Ajax 21-22 zitten de klassieke drie strepen van Adidas. Adidas is natuurlijk de sponsor van Ajax. Je betaalt voor het thuisshirt € 90 in de officiële fanshop. Wil jij een shirt met bedrukking dan loopt de prijs op. Natuurlijk zijn er ook voor kinderen Ajax shirts met oude logo beschikbaar. De kleinste maten beginnen al bij maat 68, maar alle kindermaten zijn vertegenwoordigd. 

 

Uitshirt Ajax 2021-2022

Voor het uitshirt van Ajax voor dit seizoen gelden dezelfde prijzen. Ook kun je op zowel het uit- als het thuisshirt Ajax 21-22 de gouden badge van Curaçao + Eredivisie laten drukken voor een extra € 7,50. Het uitshirt heeft blauwe en zwarte strepen, met aan de uiterste kanten van de blauwe strepen een lichtere blauwe streep. Ook staan de drie kruisjes, symbool voor Amsterdam, in de achterste kraag in diezelfde lichte kleur. Op de borst van beide shirts staat ook Ziggo, ook sponsor van Ajax. 

Derde Shirt Bob Marley Ajax 2021-2022

De verwachting is dat er voor het seizoen 2021/2022 een derde shirt wordt uitgebracht in de stijl van Bob Marley. Wanneer het speciale Bob Marley shirt van Ajax precies gelanceerd wordt is nog niet bekend. Meestal is de lancering van het derde shirt ergens in Augustus of September. Wil jij als een van de eerste een Ajax Shirt Bob Marley houdt dan de social media kanalen van Ajax dagelijks in de gaten. Als de release datum nadert zullen wij dit bericht updaten, je kan door ook lezen of er ook een Ajax Bob Marley trainingslijn wordt uitgebracht.

Extra opdruk en maten

Behalve de badge, kun je ook een naam en nummer laten drukken op de shirts. Of je nu kiest voor een eigen naam en nummer of die van een speler, hiervoor betaal je € 20. Dit is los van de extra kosten voor de badge. De kosten voor bedrukking zijn onafhankelijk van de maten. Junior shirts zelf zijn bijvoorbeeld wel weer € 20 goedkoper dan senior shirts. De shirts zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XXXL. Voor junior shirts gelden weer kindermaten. 

 

Waar te koop

Je kunt het Ajax shirt 2021-2022 dus kopen in de online fanshop, maar ook in Amsterdam kun je natuurlijk de shop bezoeken. Dit kan in de Kalverstraat of bij de ArenA, het stadion van Ajax. Daarnaast zit er in Bataviastad in Lelystad ook een officiële fanshop waar je terecht kunt voor het Ajax shirt 2021-2022. Er zijn ook andere webwinkels waar je het nieuwe Ajax shirt 2021 2022 kunt bestellen, waaronder Voetbalshop en de webshop van Adidas.

Beste Ajax Shirt 2021 2022 aanbiedingen van Mei 2022